Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g - BIOVEGAN
Skórka cytryny mix bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 9 g to pyszny dodatek do ciast, deserów, sosów i napojów. Wyprodukowana we Włoszech przez BIOVEGAN, mieszanka liofilizowanych i suszonych skórek z cytryny zawiera wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Bez glutenu, bez cukru i certyfikowana jako ekologiczna. Przechowuj w suchym miejscu, z daleka od ciepła. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
58 % liofilizowana skórka z cytryny*, 39 % suszona skórka z cytryny*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z cytryny. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1113 kJ/266 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 34 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4005394116111 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.020000 |
| Producent | BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże) |
| Adres producenta | Biovegan gmbh, biovegan allee 1, 56579 bonefeld |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

