Ładuję...

Tofu jedwabiste miękkie (silken soft tofu) bezglutenowe BIO 340 g - MORI-NU

SKU
B085696000053

BIO tofu jedwabiste miękkie MORI-NU - delikatny smak i jedwabista konsystencja. Idealna alternatywa dla jajek i sera, bogactwo białka i niska zawartość tłuszczu. Świetny dodatek do potraw. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Tofu jedwabiste miękkie (silken soft tofu) bezglutenowe BIO 340 g - MORI-NU jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
woda, SOJA* (14,9 %), regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, substancja wiążąca: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
TofuJak jeść tofu...? soft (miękkie) ma bardzo delikatny smak i jedwabistą konsystencję.
Wysoka zawartość biała - 42 % wartości energetycznej produktu pochodzi z białka. Niska zawartość tłuszczu.
Idealna alternatywa dla JAJEK i sera. Świetny dodatek do zup, sałatek i deserów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 197 kJ/47 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,6 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, w szczelnie zamkniętym pojemniku i spożyć w ciągu 2 dni.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN085696000053
Waga całkowita (kg)0.390000
ProducentMORI-NU (tofu)
Adres producentaPacific nutritional foods
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)30
Rozszerzony opis

Oto tofu jedwabiste miękkie BIO marki MORI-NU - rozkosz dla smakoszy zdrowej żywności! To delikatne i jedwabiste tofu przygotowane z organicznej soi, idealne jako alternatywa dla jajek i sera. Z wysoką zawartością białka i niską zawartością tłuszczu, stanowi doskonały dodatek do dań wegetariańskich i wegańskich. Certyfikat BIO potwierdza wysoką jakość składników. Tofu soft MORI-NU to nietuzinkowy smak wzbogacający zarówno zupy, sałatki, jak i desery. Bezglutenowy i bez dodatku cukru sprawi, że z dumą wprowadzisz go do swojej kuchni. Spróbuj teraz!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.