Ładuję...

Wafle kukurydziane z quinoa bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI

SKU
B8002885005097

Wafle kukurydziane z quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra? bezglutenowe BIO 120 g od FIORENTINI to pyszna i zdrowa przekąska. Wyprodukowane we Włoszech z naturalnych składników, w tym ekologicznej quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra? i kukurydzy. Mają niską zawartość tłuszczu i są bogate w błonnik i białko. Bezglutenowe oraz wegetariańskie. Idealna przekąska dla wszystkich, którzy cenią zdrowy styl życia. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Wafle kukurydziane z quinoa bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
kukurydza* 89 %, quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra?* 10 %, olej kukurydziany*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Niska zawartość tłuszczu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1636 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,45 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8002885005097
Waga całkowita (kg)0.150000
ProducentFIORENTINI (krążki ryżowe i kukurydziane)
Adres producentaFiorentini alimentari spa. strada del francese 156. 10156 torino
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)60
Rozszerzony opis

Wafle kukurydziane z quinoa bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI to wspaniały produkt żywnościowy, który przykuwa uwagę nie tylko swoim pysznym smakiem, ale również swoimi ekologicznymi aspektami. Wyprodukowane we Włoszech przez renomowanego producenta, FIORENTINI, te wafle zostały stworzone z myślą o tych, którzy cenią sobie zdrowe i zrównoważone odżywianie.

Głównymi zaletami tych wafli są ich skład oraz wartość odżywcza. Zawierają one aż 89% kukurydzy i 10% quinoa, które są składnikami certyfikowanymi ekologicznie. Dodatkowo, nie zawierają one glutenu ani dodatkowego cukru, co czyni je idealnym wyborem dla osób z nietolerancją glutenu lub poszukujących produktów bez dodatku cukru. Dodatkowo, są wegetariańskie i odpowiednie dla osób na diecie wegańskiej.

Wartość odżywcza tych wafli jest również godna uwagi. Oferują one niską zawartość tłuszczu, a jednocześnie są bogate w błonnik i białko. W 100 g produktu znajduje się jedynie 2,1 g tłuszczu, 2,3 g błonnika i 7,4 g białka. To zdrowy przysmak, który przyczynia się do zaspokojenia głodu i dostarczenia niezbędnych składników odżywczych.

Wafle kukurydziane z quinoa bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI to nie tylko pyszny i zdrowy przysmak, ale również przyjazny dla środowiska produkt. Ich składniki pochodzą z certyfikowanych ekologicznie upraw, co oznacza, że ich produkcja nie wpływa na degradację środowiska naturalnego.

Te wafle są idealne jako przekąska do pracy, szkoły czy podczas podróży. Ich praktyczne opakowanie sprawia, że możesz zabrać je ze sobą wszędzie. Możesz je spożywać same, posmarowane ulubionym kremem, czy też jako dodatek do jogurtu i musli. Niezależnie od sposobu, w jaki zdecydujesz się je zjeść, będą one gwarancją smaku, zdrowia i satysfakcji.

Wybierz Wafle kukurydziane z quinoa bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI i ciesz się pysznym smakiem ekologicznego zdrowia!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.