Baton brownie bezglutenowy 50 g - WARSZAWSKI
Baton brownie bezglutenowyProdukty bezglutenowe 50 g od BATON WARSZAWSKI. Wyprodukowany w Polsce, ten żywnościowy produkt jest idealny dla wegetarian i wegan. Składa się z mąki jaglanej, oleju kokosowego, daktyli, siemienia lnianego i czekolady gorzkiej bez dodatku cukru. Oferuje wartości odżywcze, bogate w błonnik i niską zawartość soli. Przechowuj go w suchym, chłodnym miejscu. Teraz dostępny w niskiej cenie! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka jaglanaUniwersalność kaszy jaglanej, olej kokosowy, daktyl suszony, siemię lniane, czekolada gorzka bez dodatku cukru [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %), masa kakaowa, inulinaDawkowanie inuliny, odtłuszczone kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy], słonecznik, śliwka suszona, wiórki kokosowe, ksylitolStewia czy ksylitol? (substancja słodząca), kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao, sól kłodawska, wanilia, woda
OPIS
Zawiera substancję słodzącą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1850 kJ/442 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,8 g
Węglowodany: 37,2 g
w tym cukry: 11,5 g
Błonnik: 12 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,22 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona sezamu.
UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906395341290 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.050000 |
| Producent | WARSZAWSKI (batony, ciastka, kremy) |
| Adres producenta | Alicja malicka baton warszawski, ul. pokrętna 43 05-500 nowa iwiczna |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

