Chleb jasny kanapkowy bezglutenowy BIO 250 g - BALVITEN

SKU
B5907653104114

Chleb jasny kanapkowy bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250g - produkt żywnościowy, wyprodukowany w Polsce przez BALVITEN. Składniki ekologiczne: mąka ryżowa, quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra?, błonnik z babki płesznik. Bez mleka, jajek, glutenu. Niskokaloryczny - tylko 206 kcal na 100g. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Chleb jasny kanapkowy bezglutenowy BIO 250 g - BALVITEN jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana*, zakwas: woda, mąka ryżowa*; syrop ryżowy*, mąka ryżowa*, mąka quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra?*, mąka z lnu*, błonnik z babki płesznik*, olej słonecznikowy*, białko grochu*, drożdże*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowy chleb jasny, bez MLEKA oraz jajek. Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 869 kJ / 206 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,8 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5907653104114
Waga całkowita (kg)0.260000
ProducentBALVITEN (chleby, mieszanki do wypieku)
Adres producentaBalviten, aleja wojciecha korfantego 191, 40-153 katowice
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)30

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.