Ciastka migdałowe ze skórką cytryny bez dodatku cukrów bezglutenowe 150 g - ŁAKOĆ WARSZAWSKI
Opis
SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA 27 %, daktyle, mąka OWSIANA bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki, mąka jaglanaUniwersalność kaszy jaglanej, olej kokosowy, erytrytol (substancja słodząca), siemię lniane złote, sól kłodawska, skórka z cytryny 1,2 %, cynamon 0,2 %, wanilia.
OPIS
Poczęstuj się wyjątkowym ciastkiem migdałowym z dodatkiem skórki z cytryny i cynamonu. Smak ucieszy każdego, a skład zadowoli nawet najbardziej wymagającego dietetyka.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2016 kJ / 428 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 15 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 10 g
Sól: 0,29 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5906395341191 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.150000 |
Producent | BATON WARSZAWSKI (batony, ciastka, kremy) |
Adres producenta | "alicja malicka baton warszawski ul. pokrętna 43 05-500 nowa iwiczna nip 123 151 77 78" |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |