Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO 440 g - PRIMAVIKA
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 440 g - PRIMAVIKA. Gotowe danie w słoiku, idealne solo lub z dodatkami. Pastyerowany i bogaty w białko, źródło błonnika. Bez glutenu. Wyprodukowany w Polsce przez PRIMAVIKĘ. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, fasola* (67 %), koncentrat pomidorowy* (15 %), cebula*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion wegetariański* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), sól morska, subsancja zagęszczająca: guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania, zioła* (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z "wkładką" do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość eneregtyczna: 564 kJ / 134 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 22 g
w tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 6,7 g
Sól: 0,62 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5900672305012 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.720000 |
| Producent | PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege) |
| Adres producenta | Primavika sp. z o.o., akacjowa 27, 62-023 gądki |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |

