Galaretka z agarem o smaku pomarańczowym bezglutenowa BIO 40 g - AMYLON
Galaretka o smaku pomarańczowym bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 40 g - AMYLON. Składniki: cukier*, agar*, burak czerwony*, kurkuma, kwas cytrynowy, naturalny aromat. Szybkie i proste przygotowanie - wystarczy wymieszać z zimną wodą i gotować przez 1-2 minuty. Doskonałe jako deser. Wyprodukowano w Czechach. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 92 g
w tym cukry: 92 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006668330 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.050000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 210 |













