Sos sojowy słodki do woka BIO 240 ml - YAKSO

SKU
B8718754500173

Sos sojowy słodki do woka BIO 240 ml YAKSO, bio z Holandii — słodko-pikantny, tani. #zakreconysloik

Obecnie brak na stanie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!

Opis

SKŁADNIKI
woda, sos ketjap manis* [melasa*, cukier*, napój SOJOWY* (woda, SOJA* 1 %), sól morska, czosnek*, kolendra*, liść laurowy*, trawa cytrynowa*], sos shoyu* [woda, SOJA* (21,5 %), PSZENICA*, sól, Koji (Aspergillus oryzae)], agawa*, skrobia z tapioki*, olej z prażonych NASION SEZAMU*, cebula w proszku*, ocet*, papryka w proszku*, sól, ekstrakt drożdżowy*, koncentrat cytrynowy*, imbir w proszku*, czosnek w proszku*, pieprz cayenne*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Możesz uczynić dania z woka wyjątkowo smacznymi dzięki temu słodkiemu, pikantnemu sosowi. Idealny do gotowania posiłków w woku i do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? na patelni!
Propozycja podania: tylko dodaj 300 - 400 g mięsa, ryby lub substytutu mięsa, 400 - 500 g pokrojonych warzyw. Podawaj z ulubionym ryżem lub makaronem.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 263 kJ/53 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 8,2 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,9 g
Sól: 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8718754500173
Waga całkowita (kg)0.300000
ProducentYAKSO (sosy sojowe, prażynki)
Adres producentaFz organic food, oppers 58, wolvega
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Kraj pochodzenia składnikówHolandia

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.