Jaja ugotować na twardo. Po ostudzeniu przekroić na połowy i wydrążyć żółtka.
Wydrążone jajka
Następnie rozgnieść żółtka widelcem i dodać posiekaną zieleninę.
Żółtka z warzywami
Wymieszać.
Wymieszane warzywa ż żółtkami
Na koniec dodać majonez, musztardę, sól, pieprz i ponownie wymieszać. Nałożyć farsz w połówki jaj i gotowe. Podawać z ogórkiem i plasterkami rzodkiewki.
Zasubskrybuj newsletter aby otrzymywać informacje i korzystne oferty oraz rabaty powiązane z twoimi zakupami.
NIE spamujemy, nie wysyłamy innych wiadomości.
Zakręcony Słoik korzysta z plików "ciasteczek" (cookies) w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na używanie WSZYSTKICH ciasteczek/plików. Możesz jednak zobaczyć Ustawienia plików ciasteczek, aby wyrazić kontrolowaną zgodę.
Co to jest?Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.