Rozgrzej na patelni 1 łyżkę oleju, pokrój pierś w małą kostkę i wrzuć ją na patelnię. Dodaj drobno pokrojony imbir i czosnek, wszystko podsmaż. Dodaj 3 łyżki sosu sojowego, 2 łyżki sosu rybnego oraz 1 cebulę pokrojoną w piórka. Wlej także puszkę mleczka kokosowego i dorzuć 1 czubatą łyżkę masła orzechowego. Wszystko to dokładnie wymieszaj i gotuj jeszcze 2 minuty, a na koniec posyp drobno posiekaną papryczką chili wraz ze szczypiorem .
Zasubskrybuj newsletter aby otrzymywać informacje i korzystne oferty oraz rabaty powiązane z twoimi zakupami.
NIE spamujemy, nie wysyłamy innych wiadomości.
Zakręcony Słoik korzysta z plików "ciasteczek" (cookies) w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na używanie WSZYSTKICH ciasteczek/plików. Możesz jednak zobaczyć Ustawienia plików ciasteczek, aby wyrazić kontrolowaną zgodę.
Co to jest?Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.