Ciacho czekoladowe BIO 50 g - JUCHOWO
Chrupiące ciacho czekoladowe BIO 50g od JUCHOWO - doskonałe połączenie składników ekologicznych. Wyprodukowane w Polsce, idealne na słodkie przekąski! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA* typ 650, tłuszcz kokosowy*, cukier trzcinowy*, JAJA świeże*, skrobia ziemniaczana*, czekolada* 6 % [masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, cukier waniliowy*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pyszne, chrupiące ciastko o aromatycznym smaku czekolady. Produkowane z najwyższej jakości składników, zapakowane w wygodne opakowanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1934 kJ/432 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 20 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY laskowe
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 5901549866230 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.300000 |
Producent | JUCHOWO FARM (syropy, melasy) |
Adres producenta | Spółka rolnicza sp. z o.o. juchowo 54 a. 78-446 silnowo |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Ciastko czekoladowe BIO marki JUCHOWO to idealna przekąska dla miłośników zdrowego jedzenia. Wyprodukowane z certyfikowanych składników ekologicznych, takich jak mąka pszenna, jajka świeże i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. To smaczne, chrupiące ciastko o intensywnym aromacie czekolady, idealne na popołudniową herbatę. Pakowane w wygodne opakowanie, łatwe do przechowywania. Bez dodatku glutenu i cukru, idealne dla wegetarian. Sprawdź sam! |