Ładuję...

Kapusta kiszona BIO 680 g - OD ZENKA TRADYCYJNIE

SKU
B5906750251929

Kapusta kiszona BIO OD ZENKA TRADYCYJNIE, tradycyjnie polski produkt żywnościowy, pełen korzystnych probiotyków. Bez glutenu. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Kapusta kiszona BIO 680 g - OD ZENKA TRADYCYJNIE jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
Ekologiczna kapusta (60 %), woda, sól


OPIS
Kiszona kapusta, to określenie kapusty poddanej procesowi fermentacji mlekowej. Fermentacja stwarza warunki sprzyjające wzrostowi korzystnych probiotyków - bakterii zapewniających silne korzyści zdrowotne. Kapusta kiszona jest jednym z tradycyjnych polskich produktów żywnościowych. Używana jest do przygotowywania surówek z dodatkiem innych warzyw, pierogów, bigosu, kapuśniaku, kwaśnicy czy kapusty z grochem.
Produkt pasteryzowany

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 43 kJ / 10 kcal
Tłuszcz 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 2,0 g
w tym cukry 0,1 g
Błonnik 0 g
Białko 0,7 g
Sól 2,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C







Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5906750251929
Waga całkowita (kg)1.020000
ProducentOD ZENKA TRADYCYJNIE (przetwory, warzywa kiszone)
Adres producentaBio planet s.a.. wilkowa wieś 7. 05-084 leszno
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)160
Kraj pochodzenia składnikówPolska
Rozszerzony opis

Kapusta kiszona BIO 680 g OD ZENKA TRADYCYJNIE to naturalny produkt spożywczy, który od lat króluje na polskich stołach. Wyprodukowana z ekologicznej kapusty, bez dodatku sztucznych substancji, stanowi doskonałe wsparcie dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Proces fermentacji mlekowej sprawia, że kapusta kiszona jest bogata w probiotyki, które korzystnie wpływają na nasz układ pokarmowy. Możesz wykorzystać ją do przygotowania tradycyjnych polskich potraw, takich jak kiszony bigos czy kwaśnica. Produkt pasteryzowany, przechowywany w chłodnym miejscu. Wybierając Kapustę kiszoną BIO, wybierasz naturalność i tradycję w najlepszym wydaniu!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.