Orzechy nerkowca w czekoladzie kokosowej BIO 70 g - COCOA
Orzechy nerkowca w czekoladzie kokosowej BIO 70 g - COCOA. Smaczne orzechy w czekoladzie o wysokiej zawartości kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao, bez dodatku glutenu i cukru. Posiada certyfikat bio i jest wegański. Wyprodukowany w Polsce przez COCOA, z surowych składników ekologicznych. Idealny jako przekąska lub dodatek do deserów. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe* 16 %, wanillia Bourbon*), orzech NERKOWCA* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 45 %
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2497 kJ / 602 kcal
Tłuszcz: 47 g;
w tym kwasy nasycone: 21 g;
Węglowodany: 30 g;
w tym cukry: 21 g;
Błonnik: 7,0 g;
Białko: 11,0 g;
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902565210199 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.070000 |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c.. św. urszuli ledóchowskiej 5/18. 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Rozszerzony opis | Orzechy nerkowca w czekoladzie kokosowej BIO 70 g - COCOA to wyjątkowy produkt o niezwykłym smaku i wartości odżywczej. Jest to rodzaj żywności, która spełnia najwyższe standardy jakości i pochodzi od renomowanego producenta COCOA. Produkowane w Polsce, te orzechy nerkowca w czekoladzie kokosowej są idealne dla osób, które poszukują smacznej i zdrowej przekąski. Korzyści płynące z spożywania tych orzechów nerkowca w czekoladzie kokosowej są nieocenione. Dzięki wysokiej zawartości zdrowych tłuszczów orzechy te wspomagają pracę układu sercowo-naczyniowego, regulują poziom cholesterolu i zapewniają długotrwałe uczucie sytości. Dodatkowo, cukier z kwiatu palmy kokosowej użyty w produkcji czekolady sprawia, że produkt ten ma niższy indeks glikemiczny, co przekłada się na stabilizację poziomu cukru we krwi. Kluczowe cechy tych orzechów nerkowca w czekoladzie kokosowej obejmują:
Te orzechy nerkowca w czekoladzie kokosowej idealnie pasują jako przekąska do pracy, szkoły czy na spotkania towarzyskie. Mogą być również doskonałym dodatkiem do deserów czy śniadań. Polecane jest przechowywanie ich w suchym i chłodnym miejscu, aby utrzymać pełnię smaku i świeżości. Jeśli szukasz zdrowej i smacznej przekąski, niezastąpionej alternatywy dla tradycyjnych słodyczy, orzechy nerkowca w czekoladzie kokosowej BIO 70 g - COCOA są idealnym wyborem dla Ciebie. Sprawdź sam, jakie korzyści przynosi spożywanie tych pysznych i naturalnych przekąsek. |