Przyprawa o smaku trufli na bazie oliwy z oliwek BIO 250 ml - GABRO
Przyprawa o smaku trufli na bazie oliwy z oliwek BIO 250 ml GABRO, produkowana we Włoszech. Aromatyczna i aksamitna, bez glutenu, wegetariańska. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
oliwa z oliwek extra virgin* 99 %, naturalny aromat z trufli 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Niezwykle aromatyczna i aksamitna przyprawa na bazie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Nada wykwintnego charakteru każdemu daniu kuchni włoskiej i nie tylko.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 3389 kJ/824 kcal
Tłuszcz: 91,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,9 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, z dala od światła i źródeł ciepła.
Dodatkowe informacje
EAN | 8013473001421 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.500000 |
Producent | GABRO (oliwy z oliwek) |
Adres producenta | Gabro s.r.l.. contrada sisto fraz. lauropoli. 87011 cassano allo jonio (cs) |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |
Rozszerzony opis | Przyprawa o smaku trufli na bazie oliwy z oliwek BIO 250 ml - GABRO - to niezwykle aromatyczny produkt spożywczy, który nada wykwintnego charakteru każdemu daniu kuchni włoskiej i nie tylko. Wyprodukowany we Włoszech, oparty na oliwie z oliwek extra virgin z naturalnym aromatem z trufli, uzyskany bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Certyfikowany składnik ekologiczny sprawia, że możesz być pewien wysokiej jakości produktu. Idealna do dodania do makaronu, sałatek czy marynat, przyprawa GABRO wzbogaci smak Twoich potraw. Pamiętaj, aby przechowywać ją w chłodnym miejscu, z dala od światła i źródeł ciepła. Spróbuj teraz i rozkoszuj się intensywnym smakiem trufli! |