Olej słonecznikowy do smażenia i gotowania BIO 750 ml - BYODO
Olej słonecznikowy do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? i gotowania BIO 750 ml - BYODO. Wyprodukowany w Niemczech, certyfikowany skład ekologiczny. Z wysoką zawartością kwasu oleinowego, idealny do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sekret naszego ekologicznego oleju do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? tkwi w wyłącznym zastosowaniu ekologicznych nasion słonecznika „wysokooleinowego". Jest to specjalna odmiana o szczególnie wysokiej zawartości kwasu oleinowego, jednonienasyconego kwasu tłuszczowego. Klasyczny olej do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? ma wyjątkowo łagodny smak i może być podgrzewany do wysokich temperatur.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 3374 kJ/821 kcal
Tłuszcz: 91 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 4018462400609 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 1.030000 |
Producent | BYODO (sosy, majonezy, musztardy) |
Adres producenta | Byodo naturkost gmbh leisederstrasse 2 |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Rozszerzony opis | Olej słonecznikowy do smażenia i gotowania BIO 750 ml od renomowanego producenta BYODO to doskonały wybór dla każdego, kto ceni sobie ekologiczne produkty o wysokiej jakości. Ten organiczny olej słonecznikowy został wyprodukowany w Niemczech zgodnie z surowymi standardami ekologicznymi, co gwarantuje, że jest to zdrowa i świadoma decyzja kulinarystyczna. Olej słonecznikowy „wysokooleinowy" wyróżnia się wysoką zawartością kwasu oleinowego, co sprawia, że jest idealny do smażenia. Jego łagodny smak sprawia, że doskonale komponuje się z każdym daniem, a także nie traci swoich właściwości podczas podgrzewania do wysokich temperatur. Dzięki certyfikatowi BIO oraz naturalnemu składowi, olej słonecznikowy BYODO jest idealnym wyborem dla osób dbających o zdrowy tryb życia. Bez glutenu i cukru, wegetariański oraz wegański – ten olej spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających konsumentów. Wybierz olej słonecznikowy do smażenia i gotowania BIO 750 ml od BYODO i ciesz się smakiem ekologicznej kuchni! |