Ładuję...

Pieczywo chrupkie quinoa bezglutenowe BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

SKU
B3380380044915

Pieczywo chrupkie quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra? bezglutenowe BIO - idealna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Źródło błonnika i żelaza, niskotłuszczowe. Wyprodukowane we Francji. Sprawdź! #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Pieczywo chrupkie quinoa bezglutenowe BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, mąka z komosy ryżowej* (40 %), cukier trzcinowy* (<2 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. 
Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1608 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0,58 g
Magnez: 113 mg (30,1 %)**
Żelazo: 2,1 mg (15 %)**
**referencyjna wartość spożycia

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN3380380044915
Waga całkowita (kg)0.200000
ProducentLE PAIN DES FLEURS (pieczywo chrupkie)
Adres producentaAlphanutrition. zone d'activité des portes du velay. 43140 la séauve-sur-sem?ne. francja
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)60
Rozszerzony opis

Pieczywo chrupkie quinoa bezglutenowe BIO 150 g firmy LE PAIN DES FLEURS to doskonała propozycja dla osób poszukujących zdrowych i ekologicznych alternatyw dla tradycyjnego chleba. Wyprodukowane we Francji, spełnia najwyższe standardy jakości i posiada certyfikat ekologiczny. Skład oparty głównie na mące z komosy ryżowej sprawia, że pieczywo to stanowi doskonałe źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, idealnie wpisuje się w dietę redukcyjną. Ponadto, bogactwo magnezu sprawia, że jest to wspaniały dodatek do zdrowej diety. Pieczywo chrupkie quinoa bezglutenowe BIO 150 g to nie tylko pyszny smak, ale także łatwość w przygotowaniu i wszechstronne zastosowanie. Idealne na śniadanie, przekąskę czy dodatek do dań głównych. Dzięki niemu możesz cieszyć się smakiem, nie rezygnując z dbałości o swoje zdrowie i ekologię.

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.