Tofu w zalewie BIO 500 g (240 g) - SMAAKT
TofuJak jeść tofu...? w zalewie BIO 500 g (240 g) - SMAAKT - żywnościowy, producent SMAAKT, wyprodukowany w Holandii. Zawiera tofu ekologiczne, bogate w wapń i tylko 300 mg wapnia w 100 g produktu, co stanowi 38% ZDS. Bez glutenu i cukru. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, tofu* 44 % (SOJA*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło wapnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 281 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,84 g
Wapń: 300 mg (38 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia
UWAGA
Przed użyciem odsączyć z wody
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 - 7 stopni Celsjusza.
Dodatkowe informacje
EAN | 8719153036010 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.840000 |
Producent | SMAAKT (produkty spożywcze) |
Adres producenta | De smaakspecialist b.v..luchtenburgseweg 2. 4858 rj. ulvenhout ac. nederland |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Tofu w zalewie BIO 500 g (240 g) - SMAAKT to wysokiej jakości żywnościowy produkt, który sprawi, że Twoje posiłki staną się jeszcze smaczniejsze i zdrowsze. Wyprodukowany w Holandii przez renomowaną markę SMAAKT, ten tofu jest doskonałym źródłem wapnia, co sprawia, że jest idealny dla osób dbających o zdrową dietę. Ten certyfikowany składnik ekologiczny składa się z soczystego tofu, które jest zanurzone w delikatnej zalewie. Jedną z kluczowych cech tego tofu jest jego niski poziom tłuszczu, dzięki czemu jest idealne dla osób, które dbają o swoją sylwetkę. Ponadto, jest ono również bezglutenowe, co czyni go odpowiednim dla osób z nietolerancją glutenu. Produkt ten jest również wegetariański, więc jest odpowiedni dla osób, które zdecydowały się unikać mięsa w swojej diecie. Ponadto, jest także wegańskie, co oznacza, że nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego. Tofu w zalewie SMAAKT jest nie tylko smaczne i zdrowe, ale także bardzo wszechstronne w użyciu. Możesz go dodać do różnych potraw, takich jak sałatki, woki lub curry, aby dorzucić trochę białka i wzbogacić smak Twojego dania. Może być także dodawane do kanapek i sałatek jako roślinne źródło białka. Przechowywanie tego tofu jest bardzo proste - należy je odsączyć z zalewy przed użyciem i przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu zalecamy przechowywać tofu w temperaturze od 4 do 7 stopni Celsjusza. Jeśli szukasz zdrowych i smacznych alternatyw dla mięsa, Tofu w zalewie BIO 500 g (240 g) - SMAAKT jest idealnym wyborem dla Ciebie. Ciesz się pysznymi posiłkami, które korzystają z ekologicznych składników i przyczyniają się do poprawy Twojego zdrowia. |