Paluchy chlebowe z cebulą bez dodatku cukrów bezglutenowe 90 g - GLUTENEX
Paluchy chlebowe z cebulą bez dodatku cukrów i bezglutenowe o wspaniałym smaku. Idealne jako przekąska lub dodatek do dań. Producent GLUTENEX. Zalecane warunki przechowywania: w suchym i chłodnym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, skrobia PSZENNA bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki, mąka kukurydziana, substancja słodząca: maltitol; woda, olej rzepakowy, drożdże, cebula suszona grys (3,4 %), sól, substancja zagęszczająca: guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania; proszek do pieczenia bezglutenowyProdukty bezglutenowe (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), błonnik roślinny, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny.
OPIS
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1320 kJ/313 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 12 g
Sól: 1,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA, ORZESZKI ZIEMNE, SOJĘ, MLEKO, ORZECHY i sezamPoczytaj o właściwościach i zastosowaniu sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 5901866005763 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.120000 |
Producent | GLUTENEX (chleby, ciastka, makarony) |
Adres producenta | Glutenex sp z o.o. sady. ul. ludowa 6. 62-080 tarnowo podgórne |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Paluchy chlebowe z cebulą to idealna przekąska dla wszystkich, którzy cenią sobie zdrowe i ekologiczne produkty. Produkowane przez firmę GLUTENEX, te bezglutenowe paluszki są doskonałym wyborem dla osób nietolerujących glutenu. Wykorzystując skrobię kukurydzianą i skrobię pszenną bezglutenową, paluchy są idealne dla osób z nietolerancją glutenu. Dodatek cebuli suszonej sprawia, że mają one intensywny smak i stanowią doskonałą alternatywę dla tradycyjnych przekąsek. Bez dodatku cukrów, z niską zawartością tłuszczu oraz błonnika roślinnego, paluchy chlebowe z cebulą nie tylko smakują wybornie, ale także są dobrym źródłem pożywienia. Idealne do spożycia w podróży, w pracy czy jako dodatek do sałatek czy dipów. Spróbuj ich już dzisiaj i przekonaj się, że zdrowa żywność może być równie smaczna! |