Ładuję...

Agar BIO 20 g - BATOM

SKU
B5907709950825

Agar BIO 20 g - BATOM. Wyprodukowany w Polsce z certyfikowanego składnika ekologicznego. Doskonały do zagęszczania sosów, dżemów i kremów. Alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezglutenowy. Niska cena. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Agar BIO 20 g - BATOM jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5907709950825
Waga całkowita (kg)0.030000
ProducentBATOM (dżemy, soki, kompoty, czystek)
Adres producentaBatom.pl józef leśniak hurtownia zdrowej żywności. generała augusta fieldorfa-nila 17. 31-209 kraków
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)60
Kraj pochodzenia składnikówHiszpania
Rozszerzony opis

Agar BIO to produkt marki BATOM, wytwarzany z suszonych na słońcu wodorostów. Ten żywnościowy składnik ekologiczny dostępny jest w postaci 20 g opakowania. Agar BIO jest alternatywą dla tradycyjnej żelatyny pochodzenia zwierzęcego, co czyni go idealnym wyborem dla wegan i wegetarian.

Agar BIO BATOM jest niezwykle wszechstronny w zastosowaniu. Może być używany do zagęszczania sosów, dżemów, a także przygotowywania kremów, galaret czy dań kuchni azjatyckiej, takich jak sushi czy maki. Jego uniwersalność pozwala na kreatywne i zróżnicowane wykorzystanie w kuchni.

Jedną z kluczowych cech Agar BIO BATOM jest jego bezsmakowość oraz łatwość rozpuszczania. Agar rozpuszcza się w temperaturze 85-95°C, a tężeje w 32-39°C. Dzięki temu można z łatwością dostosować jego konsystencję do swoich potrzeb. Wystarczy jedna łyżeczka (3,5 g) Agaru BIO na 350 ml płynu, co czyni go wydajnym i ekonomicznym produktem.

Produkt jest spełnieniem najwyższych standardów jakości, został wyprodukowany w Polsce przez renomowanego producenta BATOM, który specjalizuje się w wytwarzaniu naturalnych i ekologicznych produktów żywnościowych.

Dodatkową zaletą Agar BIO BATOM jest certyfikat ekologiczny, który potwierdza jego pochodzenie i gwarantuje wysoką jakość. Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy oraz sezam. Jednakże, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej, Agar BIO BATOM jest dla Ciebie odpowiedni, ponieważ jest bezglutenowy.

Agar BIO BATOM to doskonały dodatek do Twojej kuchni, który pozwoli Ci przygotować smaczne i zdrowe potrawy. Jego ekologiczne pochodzenie sprawia, że możesz cieszyć się nim z pełnym przekonaniem, że nie tylko dobrze zadbasz o swoje zdrowie, ale także o środowisko.

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.