Makaron (ryżowy razowy) noodle instant pad thai bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
Makaron ryżowy noodle pad thai BIO 250 g - TERRASANA, bezglutenowyProdukty bezglutenowe, wegetariański. Wyprodukowany w Wietnamie, idealny z warzywami i sosem japońskim. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nie gotować. Makaron włożyć do miski, zalać wrzątkiem i pozostawić do namoczenia na 8-10 minut. Odcedzić makaron.
Pyszny z orientalnymi warzywami i przyprawą japońską.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8713576003727 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.270000 |
Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v. waaier 10 2451 vv leimuiden the netherlands |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
Rozszerzony opis | Makaron typu noodle pad thai BIO 250 g marki TERRASANA to doskonały wybór dla miłośników kuchni azjatyckiej. Wyprodukowany z mąki z ryżu brązowego, ten organiczny makaron pozwoli Ci stworzyć pyszne dania w zaledwie kilka minut. Wystarczy zalać go wrzątkiem i odczekać 8-10 minut, a następnie dodać ulubione orientalne warzywa i przyprawy japońskie. Dzięki swojemu certyfikatowi BIO, możesz mieć pewność, że sięgasz po produkt najwyższej jakości. Bez dodatku glutenu, cukru oraz składników pochodzenia zwierzęcego, ten makaron jest idealny dla wegan i wegetarian. Przechowuj go w suchym i chłodnym miejscu, by zachować jego świeży smak i aromat. Spróbuj go już dzisiaj i odkryj nowe smaki kuchni azjatyckiej! |