Makaron (ryżowy razowy) vermicelli bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
BIO Makaron vermicelli z ryżu brązowego TERRASANA - żywnościowy produkt bez glutenu, niskokaloryczny, wegański, wyprodukowany w Wietnamie. Łatwy w przygotowaniu i bogaty w błonnik oraz proteiny. Idealny do wszelkich dań kuchni orientalnej. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.
Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8713576003734 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.270000 |
Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v. waaier 10 2451 vv leimuiden the netherlands |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
Rozszerzony opis | Organiczny makaron vermicelli z ryżu brązowego marki TERRASANA to idealna propozycja dla miłośników kuchni orientalnej. Został wyprodukowany w Wietnamie z certyfikowanego składnika ekologicznego, co gwarantuje najlepszą jakość i smak. Jego szybki czas gotowania (4-5 minut) sprawia, że jest doskonałym rozwiązaniem na szybki obiad lub lekki posiłek. Bezglutenowy i wegański skład sprawia, że jest odpowiedni dla osób o różnych potrzebach żywieniowych. Podawany z warzywami i przyprawami stworzy aromatyczną i zdrową potrawę. Spróbuj teraz makaron vermicelli BIO i odkryj nowe smaki kuchni azjatyckiej! |